Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»

Aπό το Σάββατο 1η Απριλίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλα αλλάζουν, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και η Αγγελική Ηλιάδη, έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στο «Vegas Live Stage», και να μας χαρίσουν, μοναδικά βράδια κεφιού, μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τα λόγια και οι συστάσεις, είναι περιττά, για τρεις σπουδαίους ερμηνευτές, που έκαστος στο είδος του, έχει γράψει την δική του ιστορία, στο μουσικό στερέωμα.

Τι να πρωτοπεί κανείς, για τη τεράστια καριέρα του Θέμη Αδαμαντίδη. Από τους μεγαλύτερους λαϊκούς ερμηνευτές, που τα τραγούδια του, δεκαετίες τώρα, καταφέρνουν, να αγγίζουν τις καρδιές όλων μας, προκαλώντας το αδιαχώρητο, στις live εμφανίσεις του!

Ο Θάνος Πετρέλης με την σειρά του, και με τεράστιες επιτυχίες στο βιογραφικό του, θα δώσει τον δικό του μοναδικό μουσικό παλμό, ετοιμάζοντας on stage, κάτι πρωτόγνωρο!

Η Αγγελική Ηλιάδη, με την εκρηκτικής της παρουσία, την εντυπωσιακή χροιά της φωνής της, και με διαχρονικές επιτυχίες της, που μετράνε εκατομμύρια προβολές στο Youtube, υπόσχεται, να μας ξεσηκώσει στο έπακρον!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχοντας στο πλευρό του, τον Θάνο Πετρέλη και την Αγγελική Ηλιάδη, ακόμα και κατά την διάρκεια της φωτογράφισης για την αφίσα τους, από τον Αλέξανδρο Λογαρά, δεν έκρυψαν, την μεταξύ τους χημεία, και πόσο ενθουσιασμένοι είναι, για αυτή την συνεργασία on stage!

Τρεις μοναδικοί λαϊκοί ερμηνευτές, στο πιο αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα διασκέδασης, που από το Σάββατο 1η Απριλίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, θα μας απογειώνουν, στο Vegas Live Stage!