Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σπύρος Καίσαρης: Ερμηνεύει το πιο αισιόδοξο τραγούδι του φετινού καλοκαιριού!

O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music, Σπύρος Καίσαρης κάνει δυναμικό come back με το δεύτερο single του το οποίο έχει τίτλο «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» και συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό και… πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη!

Ο Σπύρος Καίσαρης μάς συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μέσα από το «Χίλια Δάκρυα», μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 100 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς της μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplay.

Αφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του Tik Tok (αυτή τη στιγμή μετρά σχεδόν 40 χιλιάδες followers και πάνω από 650 χιλιάδες likes), ο 23χρονος τραγουδιστής επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του.

Ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι με τίτλο «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», που θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Το νέο τραγούδι του Σπύρου Καίσαιρη οπτικοποιήθηκε από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, με τα γυρίσματα του video clip να γίνονται στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

To «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» (στίχοι-μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) κυκλοφορεί από την Akti Music.

Δείτε το video clip στο Youtube