Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άννα Big Brother: Πόσο χρονών είναι η νέα παίκτρια; Που την έχουμε ξανά δει;

Η Άννα Ελευθερίου είναι η νέα παίκτρια του Big Brother και κάπου την έχουμε ξανά δει. Που; Δείτε στο athina24.gr

Η επιτυχημένη youtuber από την Κύπρο, μας συστήθηκε το 2019 μέσα από το Power of love στο οποίο ήταν και η νικήτρια. Είναι 36 ετών και έχει γεννηθεί στην Αγία Νάπα. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber. Μπορεί να φαίνεται γατούλα όμως εάν κάποιος προσβάλλει την αξιοπρέπειά της γίνεται… τίγρης!

Προτερήματα: Καλόκαρδη, Ευχάριστη. Μειονεκτήματα: Ανυπόμονη. Η Άννα Ελευθερίου δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στο παιχνίδι, θα αναζητήσει έναν άνδρα ευγενικό, δοτικό και με χιούμορ. Είναι ζηλιάρα, ρομαντική και δεν συγχωρεί την απιστία. Στην Άννα αρέσει ο χορός.

Όταν είχε μπει στο Power of live είχε πει: “Γεια σας, είμαι η Άννα Ελευθερίου και είμαι Κύπρια. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική και ο χορός. Ψάχνω έναν άντρα ο οποίος θα είναι απόλυτα πιστός, δοτικός, πολύ γλυκός, τρυφερός και γενικά να υπάρχει αγάπη. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άντρα είναι τα μάτια του και το χαμόγελο του”. Κατά την επίσκεψη της στο σπίτι των αγοριών είπε για τον εαυτό της: “Είμαι η Άννα, είμαι δημοσιογράφος, είμαι Κύπρια. Έχω οκτώ σκυλάκια και δύο γατάκια.” “Όταν έχω σχέση, είμαι εκεί. Δε βλέπω ούτε δεξιά ούτε αριστερά καθόλου. Δεν έχω απατήσει ποτέ”. “Γενικά με όλους τους πρώην μου έχω πολύ καλή σχέση” απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που της έκαναν τα αγόρια. Όταν η Άννα επέστρεψε στο σπίτι των κοριτσιών είπε: “Θέλω να σας πω ότι ένα αγόρι με συνόδεψε στις σκάλες τώρα επάνω.. δε θυμάμαι το όνομα του.. ένας με τατουάζ”.