Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πόσο χρονών είναι η Έλενα Μπάση;

ελενα μπαση ηλικια

Η Έλενα Μπάση αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το The Bachelor. Πόσο χρονών είναι τελικά;

Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη όμως μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι τραγουδίστρια, έχει όμως σπουδάσει και θέατρο. Η ηλικία της συζητήθηκε πολύ τόσο από τους χρήστες του Διαδικτύου όσο και από τηλεοπτικές εκπομπές. Η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook δηλώσει ότι είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου 1981. Δηλαδή 39. Στο ριάλιτι όπως είπε την αίτηση της έκανε μια φίλη της η οποία δήλωσε στην ηλικία 38. Σύμφωνα με πληροφορίες του Happytv, η Έλενα Μπάση είναι γεννημένη το 1978, οπότε είναι 42 ετών.

Ξεκίνησε να τραγουδάει δίπλα στον πατέρα της στην Κατερίνη. Ο πατέρας Βασίλης Γύμπασης, λαϊκός τραγουδιστής με δισκογραφία. Από τις πρώτες της εμφανίσεις στην πίστα ήταν αυτή στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά στη Θεσσαλονίκη. Δισκογραφικά το πρώτο της βήμα το έκανε με την υπογραφή του Χρήστου Κεμανετζίδη το 2006 κυκλοφορώντας από την MBI ένα cd με 12 τραγούδι με τίτλο “Κοίτα με στα μάτια”.

To 2008 συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη και κυκλοφορεί το single “Δεν το συζητάω” σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Δύο χρόνια μετά (2010) κυκλοφορεί από την Universal Music ένα ολοκληρωμένο cd με 10 τραγούδια με τίτλο “Εδώ αγαπάνε”. Το 2014 συνεργάστηκε με τον Βαλεντίνο και έκανε τη διασκευή του τραγουδιού “Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα”, σε ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού και του Κωνσταντίνου Παντζή.