Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δέσποινα Μοίρου: Το νέο τιμητικό βραβείο στην Ουάσιγκτον και η φιλία με την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι (εικόνες)

Κι άλλο βραβείο για τη Δέσποινα Μοίρου πέραν του Ατλαντικού. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ζει το αμερικάνικο όνειρο, με σπουδαία δράση σε ταινίες, αλλά και σίριαλ που προβάλλονται σε Amazon και Netflix, με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της, όπως αυτά της καλύτερης Stand Up Comedy ηθοποιού, σεναρίου και άλλων, ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν στη δέκατη απονομή των βραβείων «Women Shaping The World», που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον.

Στην εκδήλωση, που όπως λέει και ο τίτλος της διοργάνωσης είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που διαμορφώνουν τον κόσμο, που είχε ως θέμα τον «Πλούτο», η Δέσποινα Μοίρου, κέρδισε το χειροκρότημα όλων, κατά την παραλαβή του βραβείου της, αλλά και του λόγου της, όπου αναφέρθηκε στην αφθονία και τον πλούτο, που πρέπει να έχουμε πρώτα σε πνευματικό επίπεδο και μετά σε υλικό, για τις αρετές της γενναιοδωρίας και της ευγνομωσύνης, αλλά και πως μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν καλύτερο πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης, η Ελληνίδα ηθοποιός, γνωρίστηκε με την Κάθλιν Κένεντι, κόρη του αείμνηστου πολιτικού Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες το 1968.

Η ισχυρή γυναίκα της δυναστείας των Κένεντι, η οποία διατέλεσε για χρόνια αναπληρώτρια κυβερνήτρια της πολιτείας του Μέριλαντ, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που τιμήθηκαν στο event. Μάλιστα, η δική μας Δέσποινα τράβηξε αμέσως την προσοχή της, κερδίζοντας σύντομα και τη συμπάθειά της λόγω του ιδιαίτερου χιούμορ της, αλλά και του μεσογειακού ταμπεραμέντου της.

Οι δύο γυναίκες κάθισαν σε διπλανές θέσεις στο VIP δείπνο που δόθηκε προς τιμήν της Κάθλιν, κατά τη διάρκεια του οποίου η Ελληνίδα ηθοποιός τής μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια στον κινηματογράφο, ενώ την προσκάλεσε στις πρεμιέρες και των επτά νέων ταινιών της που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. Στη συνέχεια η Δέσποινα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιδέα της Κένεντι για ένα πρόγραμμα σχετικά με τους συνταξιούχους στις ΗΠΑ και η Κάθλιν, με τη σειρά της, φάνηκε να ενθουσιάζεται μαθαίνοντας για τη δράση της ηθοποιού σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για αστέγους, στο οποίο προσφέρει μέρος από τα έσοδα των stand up comedy σόου της.

Την glamorous βραδιά για τις γυναίκες που διαμορφώνουν τον κόσμο συντόνισε η εκδότρια του περιοδικού «WOW» Λία Λιούις, ενώ η Δέσποινα Μοίρου ήταν απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί, πραγματοποιώντας έτσι ακόμη μία χολιγουντιανή εμφάνιση που συζητήθηκε.

Δέσποινα Μοίρου: Το νέο τιμητικό βραβείο στην Ουάσιγκτον και η φιλία με την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι (εικόνες)