Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαρία Αντωνά: Η ημερομηνία γέννησης της παρουσιάστριας

Η Μαρία Αντωνά έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε λογιστική, άλλα κατά τη διάρκεια των σπουδών της άρχισε να ασχολείται με τη μουσική.

  • Η Μαρία Αντωνά είναι ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και Dj. Το 2011 παρακολούθησε μαθήματα σε τμήμα Djing. Το 2016 ήταν υποψήφια για τις Top 100 γυναίκες DJs παγκοσμίως του περιοδικού «DJane mag» και εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός από την ηλικία των 21 ετών.

Μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στη Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται στο Mad Radio 106.2. Έχει συνεργαστεί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και αργότερα ανήκε στην ομάδα της εκπομπής «ΣουΚου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στο ΣΚΑΪ. Από το 2021 μέχρι και σήμερα την παρακολουθούμε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα. Έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera 102.2 καθημερινά 13:00 – 16:00. Είναι ζευγάρι με τον Άρη Σοϊλέδη. Τον Ιούλιο του 2022 ο Άρης, της έκανε πρόταση γάμου και σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε εδώ την ημερομηνία γέννησης της και την ηλικία της

Πρόσφατα αποχώρησε από το J2US όπου συμμετείχε. Το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την αποχώρηση της ήταν: «Πολύ χαρούμενη για αυτήν την εμπειρία , αυτό το ταξίδι έστω και σύντομο στο @j2us_gr 💜 .. Όπως είπα και εχτές νιώθω πολύ χαρά που γνώρισα τόσο καλούς και φωτεινούς ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που μόνο μου «έδωσαν». Καλή επιτυχία και συνέχεια στα φιλαράκια μου , θα μου λείψει η παρέα μας στα καμαρίνια αλλά είμαστε εδώ για να ζήσουμε αλλά τόσα μαζί ! Συνεχίζω να στηρίζω την οικογένεια μου @soiledis11 @mariada.s.pieridi ⭐️⭐️ @nkoklonis σε ευχαριστώ για όλα ! Είσαι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ! Συγχαρητήρια για την Παραγωγή και τη ομάδα του @j2us_gr την κριτική επιτροπή και στα παιδιά τουα δασκάλους μας για όσο μας έχουν βοηθήσει .. Συνέχισε να ψυχαγωγείς τον κόσμο σε τέτοιες δύσκολες εποχές που όλοι το έχουμε ακόμη Μεγαλύτερη ανάγκη ! @eirinimichail_elmasri σου εύχομαι από Δευτέρα να σκίσει το νέο σου κομμάτι , και η κορυφή είναι εκεί να την κατακτήσεις πανεμορφή μου ❤️»