Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μάνθος Καλαντζής: Γνωρίστε τον γυναικολόγο της Πηνελόπης από τις Άγριες Μέλισσες

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη του στο HappyTv.gr ο Μάνθος Καλαντζής, ο οποίος υποδύεται τον γυναικολόγο της Πηνελόπης.  Ο ηθοποιός εκτός από τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, είναι απόφοιτος και της Φιλοσοφικής σχολής του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στις Άγριες μέλισσες;
Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά, μου κέντρισε από την αρχή το ενδιαφέρον να τη βλέπω και να την παρακολουθώ αν όχι κάθε μέρα, σίγουρα όποτε μου δινόταν η ευκαιρία. Οι ζυμώσεις για τη συνεργασία ξεκίνησαν από πέρυσι, όταν έστειλα το βιογραφικό μου στην casting director, όπου φέτος μου δόθηκε τελικά η ευκαιρία να συνεργαστώ με τη σειρά.

Αν ήσουν στο βασικό καστ ποιος ρόλος θα ήθελες να ήσουν;
Δεν μπήκα ποτέ στο δίλημμα να εξετάσω ποιος ρόλος θα ήταν αυτός που θα μου ταίριαζε από το βασικό καστ ή θα ήθελα να είμαι. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω στοιχεία του χαρακτήρα στον εκάστοτε ρόλο που θα κληθώ να υποδυθώ.

Τι κρατάς από την συμμετοχή σου στην σειρά;
Σίγουρα τις καλές συνθήκες και την άψογη συνεργασία που είχα με όλους τους συντελεστές αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Ήθελες από παιδί να γίνεις ηθοποιός ή προέκυψε στην πορεία;
Από μικρός παρακολουθούσα πολλές θεατρικές παραστάσεις και ήταν κάτι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Σίγουρα μετά τις σπουδές μου στο Παν/μιο, φέρω το μικρόβιο της υποκριτικής που πιστεύω θα το κουβαλάω ακόμα και αν είχα δυο ζωές.

Πόσο διαφοροποίησε ο Covid τη ζωή σου; Προσωπική και επαγγελματική…
‘Oπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ επηρεάστηκα από τις δεινές συνθήκες που προκάλεσε ο Covid τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο φόβος, το αίσθημα του εγκλεισμού αλλά και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώσαμε και βιώνουμε, ήταν αυτά για τα οποία επηρέασαν τη δουλειά και τη ζωή μας σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι σίγουρα τα πράγματα θα αλλάξουν κάποια στιγμή, θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά τα καθημερινές στιγμές που έχουμε αναπολήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κλείνοντας θα σε δούμε κάπου τον ερχόμενο χειμώνα;
Με την Θεατρική Ομάδα Γέφυρα ετοιμάζουμε μια νέα θεατρική παραγωγή που έχει επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και αναμένεται να ανέβει καιρού Covid επιτρέποντος τον ερχόμενο Οκτώβριο σε κεντρική σκηνή της Αθήνας.