Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το καινούριο στέκι της πόλης Filotimos All Day Café Bar άνοιξε τις πόρτες του

Το καινούργιο στέκι της πόλης, το All Day Café Bar Filotimos, είναι γεγονός!

Λίγες μόνο ημέρες μετά το grand opening του All Day Café Bar Filotimos, στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει την αίσθηση μιας διασκέδασης με ποιότητα, η αποδοχή από το κοινό είναι τεράστια.

Την βραδιά των εγκαινίων ο Filotimos – τόσο στον εσωτερικό cozy χώρο του όσο και στην εξωτερική λαμπερή τύπου βεράντα – πλημμύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών που απολάμβανε μια ιδιαίτερη κατάσταση θαλπωρής και ζωντάνιας.

Με ξεχωριστές προτάσεις comfort finger food, υπέροχους καφέδες, φρέσκους χυμούς, smoothies, cocktails με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη και μια εξαιρετική λίστα κρασιών που θα ζήλευε και ένα ψαγμένο wine bar, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις βραδινές εξορμήσεις σας, αλλά και τις after office εξόδους σας.

Σημείο αναφοράς για όλους όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό, με ιδιαίτερη free style μουσική (funky, soul, R&B, κ.α.) και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε βαθύ τόνους τιρκουάζ, που δημιουργούν οι τοιχογραφίες που δημιούργησε η εικαστικός Άννα Δημητρίου, σε συνδυασμό με τον luxury διάκοσμο και τους υπέροχους φωτισμούς αποτελεί το νέο μας καθημερινό στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

 Κι αν θέλετε να μάθετε από πήρε το όνομά του το Filotimos  δεν έχετε παρά να ακούσετε την ιστορία του:

Ο κύριος Φιλότιμος, ήταν ένας Πειραιώτης, ευγενής βιβλιοφάγος και άνθρωπος της τέχνης, ο οποίος δήλωνε πάντα «παρών!» στις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και σύχναζε στα cafe της πλατείας. Αγέρωχος, γοητευτικός και με μία φράση να ανεβαίνει συχνά στα χείλη του: «όλα κανείς να τα τολμάει πρέπει!». To Δημοτικό θέατρο Πειραιά το επισκέφτηκε για τελευταία φορά, το 1962, όταν αντικαταστάθηκαν τα θορυβώδη ξύλινα καθίσματά του, με βελούδινα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μην αντέχοντας άλλο τους ξύλινους τριγμούς, σταμάτησε το διάβασμα και έπεσε στη θάλασσα του λιμανιού, να πνιγεί να ησυχάσει. Άλλοι πάλι λένε πως μπήκε λαθραία στο πρώτο εμπορικό πλοίο που βρήκε με άγνωστη πορεία. Άλλοι πάλι λένε ότι έως και σήμερα βλέπουν ένα γέρο με πίπα να κάθεται στα πάνω θεωρεία. Μερικοί λένε ότι ο καπνός της πίπας του μυρίζει ακόμα ιώδιο και αλμύρα. Στο Filotimos – All Day Café Bar μπορεί να τον συναντήσετε!

Filotimos – All Day Café Bar
Αγίου Κωνσταντίνου 2, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2104100650,
www.facebook.com/Filotimospeiraias , www.instagram.com/filotimospeiraias

Ετικέτες: