Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Κόβει ανάσες» στο Encore Athens Training η Μαρία Αθανασιάδου

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» αναφέρει το γνωστό αρχαίο γνωμικό, το οποίο το γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά, η Μαρία Αθανασιάδου.

Γνωρίζοντας ότι ένα υγιές σώμα σου προσφέρει ψυχική υγεία και ισορροπία η γνωστή τραγουδίστρια φροντίζει να διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Πως το πετυχαίνει αυτό; Έχοντας κάνει… δεύτερο σπίτι της το γυμναστήριο, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την γνήσια λαϊκή φωνή και την εκρηκτική της παρουσία προπονείται σχεδόν καθημερινά στο Encore Athens Training, καθώς θεωρεί ότι η γυμναστική τη βοηθάει σε πολλούς τομείς.

Άλλωστε είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γενικά έχει μάθει να προσέχει πολύ την εικόνα της, διαθέτοντας ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Η Μαρία Αθανασιάδου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο «Ελλάδος Εικόνες» και αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τα νέα της τραγούδια τα οποία αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Η όμορφη ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη μετράει σημαντικές συνεργασίες στο μουσικό βιογραφικό της με «μεγάλους» καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος,  ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Μάλιστα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια τα οποία αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.