Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

H ομάδα του «Revolution Fit» διοργανώνει το 2ο Mountain Stories στα Ιωάννινα

Το Revolution Fit είναι ένα γυμναστήριο ομαδικών προγραμμάτων, το οποίο στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του και εν μέσω πανδημίας αριθμεί πάνω από 3500 μέλη εκ των οποίων τα 450 από αυτά περνούν καθημερινά από τον χώρο μας!

Είναι ένα γυμναστήριο που ανά τακτά χρονικά διάστημα διοργανώνει διαφορά event (π.χ. συμμετοχή σε αγώνες δρόμου με πάνω από 170 συμμετέχοντες, διοργάνωση μαραθωνίων γυμναστικής για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού ή για τα παιδιά του make a wish, επίσκεψη στην κιβωτό του κόσμου κ.α.) και έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία των Ιωαννίνων καθώς στηρίζεται αποκλειστικά σε άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία έχουν πολλή μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού αφού όλοι οι γυμναστές μας έχουν περάσει από όλα σχεδόν τα αθλήματα και τις ομάδες της πόλης μας!

Ενόψει των ανωτέρω αναφερόμενων δραστηριοτήτων μας ετοιμάζεται ένα μεγάλο event για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Πέρυσι είχε στεφτεί με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου το Mountain Stories.

Λίγα λόγια για το event…

Ονομάζεται Mountain Stories (Fitness Edition) και διοργανώνεται από την ομαδα του Revolution Fit για δεύτερη φορά! Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/06/2023 στην Σβούρα στις Λιγκιαδες Ιωαννίνων με θέα την πανέμορφη πόλη !

Το Event θα είναι Δωρεάν για όλους και θα περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Ένα 2ωρο γυμναστικής για όλους τους παρευρισκόμενους.
  2. Επίδειξη μαθημάτων από τους προπονητές του γυμναστηρίου σε διαφορά μαθήματα (Kangoo Jumps, Real Ryder Bike, Trampoline, Zumba, Tae bo, step aerobic κ.α.).
  3. Ένα fitness challenge για όλους με έπαθλο δυο δωροεπιταγές (έναν άντρα και μία γυναίκα).
  4. Ένα μεγάλο After Party με Dj set και Cocktail σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης!

Όλα αυτά θα έχουν την αντίστοιχη παρουσίαση και προβολή σε ένα μεγάλο stage, με drones
φωτογράφους, cameraman πυροτεχνήματα, πτήσεις με παρά πέντε, 3D mapping projection και ότι άλλο μπορεί να προσδώσει χαρακτήρα στον χώρο!