Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Έφη Σαρρή – Νίκος Φλωρινιώτης: Για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αρτέμιδα

Βραδιές κεφιού στο Παραλιακό μαγαζί “Ακτή Ιππόκαμπος” στην Αρτέμιδα ζούνε φέτος το καλοκαίρι όλοι όσοι βρίσκονται στα Live που διοργανώνει η επιχείρηση.

Μετά τον Πασχάλη και τον Toni Sfino, σειρά έχει η Έφη Σαρρή που μετά τη συμμετοχή της στο Just The Two Of Us επιστρέφει στα νυχτερινή ζωή ανανεωμένη, να χαρίσει μοναδικές 90s βραδιές με τις επιτυχίες της “Τι είχαμε τι χάσαμε” “Στα κρεβάτια τα ξένα” “Σεισμός” “Αδύνατον” και όχι μόνο.

Ξεχωριστή νότα στη βραδιά θα δώσει ο αγαπημένος Νίκος Φλωρινιώτης με τις επανεκτελέσεις που κυκλοφόρησε πρόσφατα “Μαγικά χαλιά” και “Έχεις τα μάτια που λατρεύω” άλλα και με το μοναδικό πρόγραμμα που πάντα παρουσιάζει. Μαζί τους ο Φάνης Γιαννουλάκης.

“Μετά από πολλά χρόνια ξανά μαζί με την αγαπημένη μου Έφη Σαρρή!! Ένα φαντασμαγορικό summer show με πολλούς Guest καλεσμένους, Μη λείψει κανείς!” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αυτό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 22:30 η διασκέδαση στην Αρτέμιδα θα χτυπήσει κόκκινο. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2294039157. Ακτή Ιππόκαμπος.