Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ενθουσίασε το λαμπερό Porsche Fashion Anniversary

Το Porsche Club Greece γιόρτασε τα 75 χρόνια Porsche με μια υπέροχη γιορτή που εμπνεύστηκε και διοργάνωσε η Credis Visca Advertising για όλους τους λάτρεις της κορυφαίας βιομηχανίας ονείρων, συνδυάζοντας την αυτοκίνηση με την μόδα και την μουσική!

O παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Christos Volikakis άνοιξε την επετειακή εκδήλωση PORSCHE FASHION ANNIVERSARY στο Ploes Floating Venue.

Ο αγαπημένος μας πρωταθλητής και παίχτης του Survivor Χρήστος Βολικάκης περπάτησε περήφανα με την εμφάνιση της Εθνικής έχοντας αγκαλιά το αγωνιστικό του ποδήλατο και κατέκτησε την 75μετρη πασαρέλα που πλαισίωσαν 75 καταπληκτικά αυτοκίνητα του Porsche Club Greece.

Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία NÕS Insurance Services. www.noslg.com

Την επίδειξη μόδας με styling by Christos Pantazonas άνοιξε το διεθνές μοντέλο Giorgio Karantzas και μαζί του περπάτησαν ο Mr. Greece Giannis Dolianitis και ο ποδοσφαιριστής Nikos Synnefias.

O παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Christos Volikakis

To γυναικείο κομμάτι ανέλαβε στυλιστικά η σχεδιάστρια Ευδοκία Μπουτσικάρη και το catwalk άνοιξε το γνωστό μοντέλο influencer Polina Santalovaki.

Στο fashion runway συμμετείχαν η Miss Next Top Model Anastasia Terzi, η Miss Fitness Demi Stamatelia, τα νέα μοντέλα Καίτη Τσακαλίδου και Ζωή Χατζηθανασίου, ενώ την παρουσίαση της συλλογής Seiunica έκλεισε η εντυπωσιακή Μις Ελλάς Zoi Asoumanaki.

Ο διοργανωτής George Dimopoulos με την Miss Hellas Ζωή Ασουμανάκη

Την επαγγελματική φωτογράφιση της πασαρέλας ανέλαβε ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας George Dimopoulos ενώ το makeup και το hair styling των μοντέλων επιμελήθηκε η Ελένη Μέλλιου.

Την επίδειξη μόδας ακολούθησε εκλεκτό δείπνο εν πλω με την επιμέλεια της GTouch Catering Specialists και υπέροχη θέα στη μαρίνα Φαλήρου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε fashion gala party με μουσικές επιλογές από την VIParties.

Το Porsche Fashion Anniversary πραγματοποιήθηκε με την ευγενική φιλοξενία του Ploes και την υποστήριξη του Moxy Athens City

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.PorscheAnniversary.com