Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φίλιππος Καμπούρης: Συγκίνησε στην προεκλογική του ομιλία έχοντας στο πλευρό του τις 2 γυναίκες της ζωής του (εικόνες)

Με την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και την σημαντική παρουσία, των δύο σημαντικών γυναικών της ζωής του, έγινε την Κυριακή, η προεκλογική ομιλία του Φίλιππου Καμπούρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που χρόνια τώρα, μέσα από την έντονη, δημοσιογραφική και τηλεοπτική του παρουσία, αποτελεί την «φωνή του λαού», ξεσπώντας με πυγμή και βροντερή φωνή, ενάντια κάθε τι κατεστημένο, παρουσία εκατοντάδων κόσμου, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες εκλογές, στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ως υποψήφιος βουλευτής του «Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών», μαχόμενος με την «Ελληνική Λύση», που εμπράκτως υπόσχεται, να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συγκλόνισε, την κατάμεστη κόσμου αίθουσα, του Συνεδριακού Κέντρου, του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Με λόγο χειμαρρώδη, αληθινό, ειλικρινή και γλώσσα που «τσάκιζε», αλλά και με ηχηρά μηνύματα, υπέρ πίστεως, πατρίδας και οικογένειας, ο Φίλιππος Καμπούρης, με όλο του το είναι τα είπε έξω από τα δόντια, δηλώνοντας δημόσια, πώς θα κάνει τα πάντα, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, στο πλευρό της «Ελληνικής Λύσης», για μία καλύτερη Ελλάδα, όπου θα ζούνε σε αυτή με αξιοπρέπεια και σεβασμό, οι Έλληνες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν υποψήφιος βουλευτής του «Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών», ως άψογος οικογενειάρχης, σύζυγος και αδερφός, αξίες τις οποίες πρεσβεύει και μάχεται για αυτές, δεν δίστασε, να ευχαριστήσει και δημόσια, τις δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, που στέκονται βράχος στο πλευρό του, και απήλαυσαν την προεκλογική του ομιλία, κατασυγκινημένες.

Ο λόγος φυσικά, για την πανέμορφη και σικάτη σύζυγό του, Άννα Σινούλη, αλλά και την μονάκριβη αδερφή του Τζίνα Ντρούλις, δείχνοντας δυνατή και πιο λαμπερή από ποτέ, μετά την περιπέτεια υγείας της, όταν η ίδια, πριν μήνες, ανακοίνωσε δημόσια, την μάχη της με τον καρκίνο, που ενωμένες ως μια γροθιά, δεν σταμάτησαν, να τον χειροκροτούν, και να δείχνουν τον θαυμασμό τους, προς εκείνον!

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μετά το τέλος της προεκλογικής του ομιλίας, για αρκετή ώρα, συνομίλησε με τον κόσμο του, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους, κερδίζοντας, την αγκαλιά, και την συμπαράσταση όλων!

Δείτε τις φωτογραφίες: