Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Η γη της ελιάς»: Η Μυρτάλη μαλώνει με την Μαρίνα

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως ο Κουράκος  προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της. Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στάθης προτείνει στον Δημοσθένη να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, παρόλο που το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς.