Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αποκτήστε φυσικό και πλούσιο στήθος χωρίς πόνο. Ο Ιωάννης Λύρας έχει όλες τις απαντήσεις για τις ανώδυνες τεχνικές

Το όνειρο κάθε γυναίκας ένα όμορφο φυσικό στήθος και καλλίγραμμο σώμα! Γυναίκες χαρείτε, η αυξητική μαστών Triple plane έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Η ανώδυνη μέθοδος (no pain) Triple plane με ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας και δικό μας λίπος ήρθε….. και μας έχει ενθουσιάσει. Σύμφωνα με τον Δρ Ιωάννη Λύρα εμπνευστή της μεθόδου Composite no pain-triple plane, αυτή είναι μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές αυξητικής μαστών, εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο .

Να τονίσουμε ότι με αυτή την τεχνική επιτυγχάνεται η πιο φυσική αυξητική των μαστών αφού το νέο στήθος είναι σφριγηλό και στητό αλλά ταυτόχρονα έχει και το σταγονοειδές σχήμα που αρέσει στις Ευρωπαίες και κυρίως στις μεσογειακές Η νέα επαναστατική αυτή τεχνική εξασφαλίζει ένα όμορφο και φυσικό πλούσιο στήθος και ταυτόχρονα ένα πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γυμνασμένο σώμα.

Ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας μας εξηγεί ότι στην πραγματικότητα , η δική του μέθοδος είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και τα πλεονεκτήματά της σε σχέση με άλλες μεθόδους είναι ότι εστιάζει στην τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο συγκεκριμένες ανατομικές περιοχές χωρίς να ενοχλεί όμως τον θωρακικό μυ αποφεύγοντας έτσι την αιτία του πόνου που δεν είναι άλλη από την σύσπασή του (κράμπα). Εξ’ ου και λέγεται “ανώδυνη τεχνική”….Αυτή η τεχνική ονομάζεται τεχνική dual plane όταν δεν χρησιμοποιείται λίπος triple plane όταν χρησιμοποιείται λίπος από άλλη περιοχή του σώματος..

Μεγάλη εμπειρία

Η πρώτη παρουσίαση της τεχνικής Composite no pain-triple plane πραγματοποιήθηκε από τον εμπνευστή της Δρ Ιωάννη Λύρα στην Θεσσαλονίκη στο Ευρωπαϊκό συνέδριο του διεθνούς κολεγίου χειρουργών (ICS) τον Απρίλιο του 2014, ενώ τον Δεκέμβριο του 2014 ακολούθησε η παρουσίαση στο 3-ο Παγκόσμιο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής στο Μονακό “Brazil invites the best” όπου η τεχνική απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από την επιστημονική κοινότητα των καλύτερων πλαστικών χειρουργών του κόσμου. Τέλος το Νοέμβριο του 2015 νέα τεχνική επελέγη και ανακοινώθηκε κατά προτεραιότητα στο 11-ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Πλαστικών Χειρουργών στην Θεσσαλονίκη ώς η πιο σύγχρονη και ασφαλής τεχνική γλυπτικής ολοκλήρου του γυναικείου σώματος. Οι παρουσιάσεις θα κλείσουν στην Βραζιλία στους Βραζιλιάνους και τους Αμερικάνους πλαστικούς χειρουργούς που αυτόν τον μήνα συζητούν μαζί στο Rio de Janeiro.

Γιατί να χρησιμοποιήσουμε λίπος?

Όπως μας λέει ο Δρ Ιωάννης Λύρας, εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος είναι πολύ μικρό, κάτι πολύ συχνό τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές στις οποίες υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα).

Πως πραγματοποιείται ?

Απλά….Ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού εμείς διενεργούμε και την λιπογλυπτική του σώματος . Με αυτό τον τρόπο, τις περισσότερες φορές η ενδιαφερόμενη ευνοείται από την αφαίρεση τοπικού πάχους από τις περιοχές του σώματος που την ενοχλεί , όπως (τα ψωμάκια, τα γόνατα, το προγούλι, ) κα επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μια συνολικά αρμονική σιλουέτα σε μια μόνο επέμβαση. Ο Δρ Ιωάννης Λύρας μας εξηγεί ότι η χρήση του δικού μας λίπους είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή αφού είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ασφαλές και με φυσικά εντυπωσιακά αποτελέσματα σε οποία περιοχή και αν τοποθετηθεί πρόσωπο η σώμα.

Διαδικασία τεχνικής…..

Ο κάτω, ο άνω πόλος (ντεκολτέ), το πλάγιο γέμισμα και η τελική συμμετρία δημιουργούνται εκ νέου και εξ ολοκλήρου στην ίδια επέμβαση σμιλεύοντας τα μέρη του σώματος με συσσωρευμένο τοπικό λίπος όπως γλουτοί, κοιλιά, γόνατα, μηροί και προγούλι. Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το λίπος που περισσεύει από τις περιοχές που είναι ανεπιθύμητο και το μεταμοσχεύει στο στήθος , στα σημεία που αυτό είναι αναγκαίο με βάση την επιθυμία της κάθε ενδιαφερόμενης εξατομικευμένα.. Ταυτόχρονα και τα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται με νέο τρόπο. Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυικά (κάτω από το θωρακικό μυ), ενώ στον κάτω πόλο υπομαστικά (κάτω από το μαστικό αδένα). Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται είναι αμερικάνικης εταιρείας, τελευταίας τεχνολογίας και απολύτως ασφαλή! Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι τελείως ανώδυνη και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ούτε αναστολή των καθημερινών.

Πραγματικά αποτελεσματική και ατραυματική

Το αποτέλεσμα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι εκπληκτικό και απόλυτα φυσικό. Η κινητικότητα είναι θεαματική αφού το νέο της στήθος κινείται φυσιολογικά, ακολουθώντας απολύτως τις κινήσεις του σώματος. Το νέο στήθος είναι αφράτο, μαλακό και σφριγηλό. Το νέο σώμα είναι ψηλόλιγνο, αρμονικό και συνολικά πιο γυμνασμένο.

Ακίνδυνη μέθοδος

Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό. Πριν την επέμβαση διενεργείται πλήρης κλινικό-εργαστηριακός έλεγχος καθώς και συζήτηση του ιατρού με την ενδιαφερόμενη ώστε να γίνει ο σχεδιασμός της επέμβασης και να λυθούν όλες οι απορίες της. Μετά την επέμβαση δεν υπάρχει πόνος. Οι ενδιαφερόμενες αισθάνονται άνετα και ευχάριστα ενώ μέσα σε λίγες ημέρες οι ρυθμοί επανέρχονται πλήρως.

Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

Το όμορφο αποτέλεσμα διαρκεί για πολλά χρόνια, σχεδόν για πάντα αφού η τεχνική λαμβάνει υπ’ όψιν και προλαμβάνει βιολογικά και το θέμα της μελλοντικής γήρανσης του νέου σώματος μέσω της επίδρασης των ευεργετικών και ανανεωτικών βλατοκυττάρων στους ιστούς. .

Αυξητική μαστών και λιποαναρρόφηση μαζί λοιπόν και ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Δοκιμάστε την πιο νέα συνδυαστική τεχνική πλαστικής γλυπτικής σώματος και στήθους triple plane-no pain και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Γυναικεία υπόθεση

Η θηλυκότητα και το γυναικείο στήθος είναι απόλυτα δεμένα μεταξύ τους…..Ένα όμορφο ντεκολτέ πάντα “βοηθάει” για μία όμορφη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Για αυτό τον λόγο το όμορφο- σφριγηλό και πλούσιο στήθος αποτελεί πάντα το ζητούμενο όλων των γυναικών. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν στην αισθητική πλαστική μαστών ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό στήθος που θα τους «ανεβάσει» την ψυχολογία.

Η νέα σας εικόνα θα σας ανταμείψει και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ! Τολμήστε και ανανεωθείτε συνολικά και ανώδυνα με τη νέα τεχνική του Έλληνα πλαστικού χειρουργού και προξένου της Βραζιλίας Δρ. Ιωάννη Λύρα ο οποίος μας φέρνει πάντα τα πιο καλά νέα για την ομορφιά.

Δρ Ιωάννης Λύρας

Διευθυντής πλαστικός χειρουργός

Επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας

www.ioannislyras.com

instagram: dr.lyras.plastic.surgeon

Ετικέτες: