Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νέες συζητήσεις και έντονες διεκδικήσεις Blind Auditions «The Voice of Greece» [τρέιλερ]

Δύο ακόμα Blind Auditions του «The Voice of Greece», έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ και το έργο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά γίνεται ακόμα πιο δύσκολο καθώς οι κενές θέσεις στις ομάδες τους λιγοστεύουν. Οι έντονες διεκδικήσεις κορυφώνονται ενώ ένας coach φτάνει ακόμα και στο block για να έρθει πιο κοντά στο στόχο του!

Ένας καλλιτέχνης είναι πολλά περισσότερα από μία ωραία φωνή και στη σκηνή του «The Voice of Greece» αυτό αναδεικνύεται σε κάθε αφορμή. Έτσι, διαγωνιζόμενοι που έχουν κερδίσει την πρόκριση μοιράζονται με τους coaches προσωπικές ιστορίες και βιώματα που συνετέλεσαν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Αυτή τη φορά ένας ερμηνευτής ανοίγει κουβέντα για… αστρικές προβολές ενώ ένας διαγωνιζόμενος μας δείχνει πως ένας ράπερ έχει τόσο ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του. Ένας πυροσβέστης μοιράζεται μαζί μας δύσκολες στιγμές που έχει περάσει σε ώρα καθήκοντος, ενώ η ινδική καταγωγή μίας διαγωνιζόμενης μας ταξιδεύει και συναρπάζει τους coaches.

Το Σαββατοκύριακο έχει The Voice of Greece και Blind Auditions και οι καρέκλες γυρνούν στις καλύτερες φωνές! Εσύ σε ποιον θα έλεγες «σε θέλω»;

Δείτε το τρέιλερ: