Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» ο Φίλιππος Καμπούρης

Αποτελώντας εδώ και δεκαετίες, τη «φωνή του λαού», μέσα από τη δημοσιογραφική του πορεία, ήρθε η ώρα για τον Φίλιππο Καμπούρη, να γίνει κυριολεκτικά, η φωνή του λαού, με την υποψηφιότητά του, στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, με την «Ελληνική Λύση» στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών!

Ο μάχιμος δημοσιογράφος, που έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, για τον βροντερό τηλεοπτικό του λόγο, ενάντια σε κάθε κατεστημένο, βγάζοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα, αποκαλύψεις και όλα όσα γίνονται εις βάρος του ελληνικού λαού πήρε την απόφαση να προτάξει το «στήθος» του στην πολιτική μάχη.

Αγωνιζόμενος δεκαετίες τώρα, για το δίκαιο, και το καλό των συμπολιτών του, και με τον κόσμο να τον χαρακτηρίζει, ως το παιδί του λαού, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την σεμνότητα, την αγωνιστικότητά του, και τον δημοσιογραφικό του βίο, μπαίνει δυναμικά στον πολιτικό στίβο, τασσόμενος στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, και της «Ελληνικής Λύσης» ως υποψήφιος βουλευτής στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών (που περιλαμβάνει τις περιοχές: Aγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Εκάλη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Ν. Ερυθραία, Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα, Παπάγου, Πεντέλη, Πεύκη, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό).

Ο Φίλιππος Καμπούρης, ξεκινάει τον αγώνα του, βάζοντάς τα, με όλους όσους, εξαπατούν, εμπαίζουν και κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού καταγγέλλοντας, χωρίς φόβο, ονόματα και καταστάσεις!