Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κωνσταντίνα Παγάνη: Πριν 2 χρόνια δολοφόνησαν τη μητέρα της

Μια από τις νέες παίκτριες του νέου My style rocks που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31/8, είναι η Κωνσταντίνα Παγάνη! Η Κωνσταντίνα είναι από την Κρήτη και πριν 1,5 χρόνο έζησε μια τραγωδία.

Στις 10 Οκτώβρη 2018 έζησε την πιο τραγική μέρα της ζωής της, αφού ο θείος της σκότωσε την μητέρα της σε μια καφετέρια και η δολοφονία έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα.

Η ίδια τότε είχε μιλήσει στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ και είπε «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Η Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.