Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Ο Μαχίρ αποφασίζει να πάει στην αστυνομία

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ,το 1129ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 29/8, θα δούμε πως η Λεμάν κατηγορεί τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας και το πεσμένο ηθικό του Σαφάκ…

Η Μελέκ λέει στον Κερέμ ότι ανέλυσε τα φάρμακα, που λαμβάνει η Ματσιντέ σε ένα εργαστήριο. Ο Κερέμ δεν είναι πια καχύποπτος απέναντι στη Μελέκ και προσπαθεί να πάρει τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Η Άσλι εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ψυχρά στον Κερέμ και εκείνος της ζητάει συγγνώμη, λέγοντάς της ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν δικό του λάθος. Εν τω μεταξύ, η Χιουμεϊρά ανακαλύπτει το ματωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ και την υποψιάζεται.

Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία αλλά ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ που τον προσκαλεί για δείπνο τα αλλάζει όλα. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν από το παράθυρο και αποθαρρύνεται, χάνοντας την όρεξή του, με αποτέλεσμα η Λεμάν να κατηγορήσει τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας και το πεσμένο ηθικό του Σαφάκ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν και τις προσπάθειές του. Όμως ο Κερέμ εκνευρίζεται από την παρουσία του στο σπίτι της Ασλί και της Μελέκ. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος στη Μελέκ γιατί νιώθει ένοχος για όσα έκανε και είπε εναντίον της… Δείτε Online τα επεισόδια.