Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

George Tsokas: Πως έχει επηρεάσει ο Covid τους DJs;

Ο George Tsokas ξεκίνησε την πορεία του ως Dj το 2007. Σε μικρή ηλικία διακρίθηκε στο τραγούδι σε δυο πανηπειρωτικούς διαγωνισμούς. Από τότε τον συνδέει με τη μουσική μια σχέση πάθους.. Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρος, Βουλγαρία .. είναι κάποιες από τις χώρες που συχνά επισκέπτεται παίζοντας μουσική. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο HappyTv.gr μίλησε για τις δυσκοίλιες που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην περίοδο του Covid.

  • Η κατάσταση με τον Covid και το κλείσιμο της εστίασης έχει επηρεάσει αρκετούς κλάδους, πόσο μάλλον και τον δικό σας. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

Το πλήγμα ήταν μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Κυρίως στο κομμάτι της μουσικής που είναι συνδεμένο άμεσα με τον χώρο της εστίασης.. απλά διέκοψε τη μουσική μου πορεία. Σίγουρα όμως δεν το βάζω κάτω και προετοιμάζομαι με ότι μέσα έχω ώστε να βγω πιο έτοιμος με την επιστροφή στην κανονικότητα. Πίστευα πάντα ότι μπορείς πάντα να βρεις τον τρόπο να δημιουργείς χωρίς να σε επηρεάζουν οι καταστάσεις που άλλωστε δεν θα πάψουν να υπάρχουν γύρω μας. Αυτός που θέλει πραγματικά, πάντα βρίσκει τον τρόπο.

  • Τι βλέπεις να αλλάζει στο μέλλον σε Clubs και στα Events που παίζεις;

Αυτό που πιστεύω ότι θα αλλάξει κατά βάση θα είναι ο τρόπος διασκέδασης. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα θέλει περισσότερο να περνάει καλά και η διασκέδασή του θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο στοχευμένη ίσως. Αρά νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει περισσότερο ανταποδοτικός προς την μουσική. Βέβαια αυτό είναι μια άποψη αυτήν την στιγμή που μιλάμε, διότι τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα και πάντα θα υπάρχει μια δόση προσαρμογής σε αυτές τις αλλαγές.

  • Τι δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει;

Στην αρχή της πορείας μου αυτής των δώδεκα χρόνων αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες μέχρι να αλλάξω το επίπεδό μου μουσικά ως DJ. Και τι σημαίνει αυτό; Να γίνω ίσως περισσότερο αναγνωρίσιμος και να διεκδικήσω περισσότερα στην μουσική πορεία μου. Αυτό βγήκε σε καλό όμως γιατί μέσα από τις δυσκολίες μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος, που αν το εκμεταλλευτείς σωστά και βάλεις καλές βάσεις από την αρχή και μέσα από αυτό προκύπτει επαγγελματισμός, τότε ναι μπορείς να πετύχεις πράγματα που ίσως δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Ετικέτες: