Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Ο Μαχίρ σοκάρεται όταν μαθαίνει τι έκανε η Κιγιμέτ

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ,το 1123ο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 19/8, θα δούμε πως η Νεσρίν θέλει να  βοηθήσει τη Μελέκ και της δίνει το τηλέφωνο της Φιντάν για να μιλήσει με την Ελίφ.

Οι γυναίκες στην πτέρυγα, της φυλακής, αποδέχονται ότι κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Η Ασλί συνεχίζει να είναι σκληρή με τον Κερέμ. Ο Κερέμ δεν μπορεί να της πει ότι την αγαπά.

Αντίθετα, η Ασλί πιστεύει ότι ο Κερέμ δεν γνωρίζει το καλό, το έλεος και την αγάπη. Μετά από αυτό, ο Κερέμ αισθάνεται πολύ άσχημα και στο τέλος η Ασλί μετανιώνει που δεν τον σταμάτησε όταν έφυγε. Αγαπούν ο ένας τον άλλο, όμως ούτε η Ασλί, ούτε ο Κερέμ μπορούν να το παραδεχτούν και να το ομολογήσουν.

Επιπλέον, η Ασλί αρχίζει να ψάχνει για μια νέα δουλειά και λέει ότι έχει τελειώσει με τον Kερέμ τόσο στο μυαλό της όσο και στην καρδιά της. Ο Μαχίρ είναι τόσο σίγουρος ότι η Μελέκ θα είναι ελεύθερη σύντομα αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να είναι σίγουρη για αυτό γιατί δεν θέλει να απογοητευτεί αν κάτι πάει στραβά. Της λείπει τόσο πολύ η Ελίφ.

Η Νεσρίν θέλει να τη βοηθήσει και της δίνει το τηλέφωνο της Φιντάν για να μιλήσει με την Ελίφ. Ωστόσο, η Κιγιμέτ πιάνει την Ελίφ ενώ μιλάνε. Η Γκαρίς λέει στον Μαχίρ ότι η Φιντάν προσπάθησε να σκοτώσει τη Μελέκ ακολουθώντας τις εντολές της Κιγιμέτ και ο Μαχίρ σοκάρεται. Καταλαβαίνει ότι η Κιγιμέτ τον κορόιδεψε ξανά. Η Χουμεϊρά λέει στην Ελίφ ότι η μητέρα της μπορεί να βγει από τη φυλακή και η μικρή χαίρεται με τα ανέλπιστα νέα. Η Κιγιμέτ το ακούει και θυμώνει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κιγιμέτ προσπαθεί να επηρεάσει τον Μαχίρ ώστε να μην καταλήξει στη φυλακή και λέει ότι δεν θα κάνει τίποτα πια στη Mελέκ. Όμως δεν είναι ειλικρινής. Στην αρχή, ο Mαχίρ δεν δείχνει να επηρεάζεται, αλλά η Κιγιμέτ αρχίζει να κλαίει και ο Mαχίρ δέχεται την προσφορά της και της λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πάει φυλακή αλλά με υπό τον όρο να επιστρέψει στην πόλη της μέχρι να βγει η Μελέκ από τη φυλακή γιατί θέλει να την αποτρέψει από το να της κάνει κακό. Η Κιγιμέτ δέχεται την πρόταση του Μαχίρ απρόθυμα. Ωστόσο, έχει ένα σχέδιο καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φιντάν. Δείτε Online τα επεισόδια.