Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«ΤΡΑΓΟΣ» Grand opening του νέου all day – “μοντέρνου καφενείου” στου Ψυρρή!

Παντού καλά είναι…” στον «Τράγο» όμως πολύ καλύτερα, τουλάχιστον αυτό “ομολόγησαν” όλοι όσοι έδωσαν το παρόν, στο grand opening του νέου all day – “μοντέρνου καφενείου” στου Ψυρρή!

Μια απολαυστική βραδιά είχε επιφυλάξει στο κοινό του ο “Τράγος” για τα επίσημα εγκαίνια του, πριν μερικές ημέρες, επιβεβαιώνοντας το λόγο που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο hot σημεία συνάντησης της Αθήνας.

Από νωρίς το απόγευμα τα τραπεζάκια που στρώνονται από το πρωί στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων, όπως και το τεράστιο bar στο εσωτερικό του χώρου, γέμισαν με κόσμο, που έσπευσε να απολαύσει τις γαστρονομικές επιλογές, τα signature cocktails, αλλά και τη live performance με τους μοναδικούς ήχους, του international πια κλαρινετίστα, Θανάση Βασιλόπουλου και της μπάντας του, αλλά και τις μουσικές επιλογές του dj Dear Quentin!

IMAGE-20
IMAGE-22
IMAGE-38
IMAGE-39
IMAGE-66
IMAGE-70
IMAGE-96
IMAGE-106
IMAGE-112

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα καταπληκτικό party με τον Θανάση Βασιλόπουλο να ξεσηκώνει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στα τραπέζια του “Τράγου”, αλλά και γύρω από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων, που χόρευε ρυθμικά με τις μαγικές μουσικές του και τον χειροκροτούσε ενθουσιασμένος!

Ο Dj Dear Quentin “έκλεισε” με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη βραδιά που έγινε talk of the town και χαρακτηρίστηκε από όλους ως “A night to remember”!!!

Ο «Τράγος» μας έπεισε ότι είναι προορισμός για όμορφα παρεΐστικα βράδια αλλά και χαλαρές, ατμοσφαιρικές στιγμές!

Τελικά… ήρθε για να μείνει!

«Τράγος»

Αγ. Αναργύρων 8, Ψυρρή

Τηλ.: 210 3231011

FB: Tragos Moderno Kafeneio

INTSTAGRAM: tragos_psyrri

Ετικέτες: