Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Στον ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών του Συλλόγου “Πνοή Αγάπης” ο Παύλος Γερουλάνος

Τον ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών του Συλλόγου «Πνοή Αγάπης» στους  Αμπελόκηπους επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος τη Μεγάλη Πέμπτη.

Τον δεύτερο ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών του «Συλλόγου Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους: Πνοή Αγάπης», επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας & Iσότητας του δήμου Αθηναίων κ. Μαρία Στρατηγάκη.

Τον Παύλο Γερουλάνο υποδέχθηκε η Πρόεδρος του σωματείου κα Μαρία Παπακωνσταντίνου και  η υπεύθυνη του ξενώνα κα Πέννυ Λιακοπούλου, οι οποίες τον ξενάγησαν στο χώρο και του μίλησαν για το έργο του συλλόγου.

Ο Σύλλογος “Πνοή Αγάπης”, παρέχει στέγη και ψυχολογική υποστήριξη σε καρκινοπαθείς και τους συνοδούς τους, ενώ, παράλληλα, διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια και δράσεις απασχόλησης, με στόχο την αποφόρτιση και ανακούφιση από τον πόνο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος «Δέος, δύναμη κι ευθύνη οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό όταν γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους που προσφέρουν αθόρυβα και ουσιαστικά. Πρωτοβουλίες όπως η «Πνοή Αγάπης» αξίζουν όχι μόνο τα μπράβο μας, αλλά, κυρίως, την αμέριστη στήριξή μας για να εξελιχθούν και να διευρυνθούν. Μας δείχνουν τον δρόμο, παρέχοντας στους συνανθρώπους μας αυτό που χρειάζονται περισσότερο από κάθε τι: ανακούφιση και φιλοξενία στις δύσκολες στιγμές τους. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση».

https://www.facebook.com/page.athina24.gr/posts/2080052048778348?__tn__=-R