Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καρμέλα Κατσαμένη: Το βιβλίο “Στο Λίκνο της Εκδίκησης”

Η Καρμέλα Κατσαμένη, η γνωστή συγγραφέας έρχεται για άλλη μία φορά με ένα νέο βιβλίο που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στους αναγνώστες.

“Στο Λίκνο της Εκδίκησης” και η Καρμέλα Κατσαμένη φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της βεντέτας, ένας όρκος τιμής που όπως γράφει η ίδια “είναι σφραγισμένος με αίμα”.

Το σπουδαίο αυτό βιβλίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας στις 23 Μαΐου 2022 στις 18:30 στο cafe bar – restaurant Jasmine Skylounge, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Silk, για το οποίο η συγγραφέας ευχαριστεί τον γιο της, Αλέξανδρο που αποτελεί έμπνευσή της όχι μόνο στα βιβλία της, αλλά και σε όλη της τη ζωή.

Στην παρουσίαση του βιβλίου “Στο Λίκνο της Εκδίκησης”, η συγγραφέας, Καρμέλα Κατσαμένη θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου και να αναλύσουν τα βαθύτερα νοήματα.

Φυσικά στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών πολλοί άνθρωποι της τέχνης, της ελληνικής showbiz, πολιτικοί αλλά και δημοσιογράφοι.

Πέρα από την παρουσίαση του βιβλίου, η συγγραφέας όντας ανήσυχη φύση, μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαΐου, με ένα νέο project που αναμένεται να αγκαλιάσουν οι λάτρεις του βιβλίου.