Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κώστας Μπακογιάννης: “Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, όχι οι μονάδες”

Κώστας Μπακογιάννης

«Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά. Όχι οι μονάδες. Υπάρχει  ένα τραγούδι που λέει  “ήμασταν  πάντοτε παικτάρες, μα δεν αλλάζαμε μπαλιές”. Αυτή είναι η ελληνική κατάρα, δεν είναι όμως αυτή η μοίρα μας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί και προφανώς ο Δήμαρχος , για να μην έχουμε καμία αυταπάτη , δεν είναι τίποτα παραπάνω από προπονητής μιας ομάδας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24  και στην εκπομπή Χ2 του Γιάννη Πολίτη, για το  ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε πως πρόκειται για το πλέον πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που έχει φτιαχτεί τις τελευταίες δεκαετίες και υπογράμμισε: «Κάθε υποψήφιος έχει να πει μια ιστορία. Από κάθε υποψήφιο έχουμε κάτι να μάθουμε. Ο κάθε υποψήφιος έχει κάτι να δώσει και αυτή είναι η λογική. Εμείς θέλουμε μια ομάδα δουλειάς. Δεν θέλουμε ούτε «γλάστρες», ούτε φωτογενείς που τα λένε ωραία στις τηλεοράσεις. Γιατί στο τέλος της ημέρας όλοι μας κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Το απτό και το μετρήσιμο αποτέλεσμα».
Παράλληλα ανέφερε ότι 6 στους 10 υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές πρώτη φορά και πως το ψηφοδέλτιο αποτελείται από στελέχη τεσσάρων διαφορετικών παρατάξεων των δημοτικών εκλογών του 2014 που τώρα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. «Δεν περίμενα την απλή αναλογική όταν έκανα ακριβώς το ίδιο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Περίπου  8 στις 10 αποφάσεις του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, λαμβάνονται με διευρυμένη πλειοψηφία και είναι τιμή μας και καμάρι μας αυτό. Γιατί έχουμε πετύχει ένα νέο πολιτικό πολιτισμό», εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.