Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σταυρούλα Εσαμπαλίδου: Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που θα αγωνιστεί με πάθος για τον Δήμο Καλλιθέας

Έχοντας χρόνια τώρα, προσφέρει μεγάλο έργο στην μουσική σκηνή, αλλά και στον τόπο της, την Καλλιθέα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η Σταυρούλα Εσαμπαλίδου, που ξεχωρίζει με το ήθος της και την προσωπικότητά της, τολμάει, να αγωνιστεί, για το καλύτερο, της πόλης που την ανέθρεψε.

Στην παρθενική της απόπειρα να συμμετέχει στα κοινά ως ένας νέος άνθρωπος με όραμα αλλά και συναίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, αποφάσισε να ταχθεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, ενός ανθρώπου που εκτιμά και θαυμάζει τόσο για το ήθος του, όσο και για την σημαντική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στους δημότες της Καλλιθέας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Η Σταυρούλα Εσαμπαλίδου, είναι γέννημα-θρέμμα Καλλιθεώτισσα. Η καταγωγή της είναι από την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο, που δεν ξεχνά ποτέ να τιμά και να αναφέρει.

Μεγάλωσε στις γειτονιές της Καλλιθέας, όπου και κατοικεί μόνιμα μέχρι και σήμερα. Φοίτησε στο 7ο Γυμνάσιο και μετέπειτα στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας. Η αγάπη της για τη μουσική από νηπιακή, ήταν πολύ μεγάλη κι αυτό ήταν που την ώθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μαγικό χώρο του τραγουδιού συμμετέχοντας σε όλες τις σχολικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα τις πιο θερμές κριτικές αλλά και πολυάριθμα μουσικά βραβεία.

Το 2014 ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα έχοντας σημειώσει μια εντυπωσιακή πορεία με εξαιρετικές συνεργασίες και δισκογραφικές δουλειές, πάντα με γνώμονα την ηθική και την αξιοπρέπεια, έχοντας καταφέρει να συνεργαστεί και να σταθεί στο πλευρό μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών και συνθετών όπως τους Σταύρο Ξαρχάκο, Μίνω Μάτσα, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Στέλιο Διονυσίου, Κώστα Μακεδόνα, Μιχάλη Δημητριάδη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χαρούλα Λαμπράκη, Μελίνα Κανά, Θανάση Πολυκανδριώτη κ.α. Αποκορύφωμα στην έως τώρα διαδρομή της η συμμετοχή της στην μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, «ΕΥΤΥΧΙΑ», με θέμα τη συναρπαστική ζωή της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου ερμηνεύοντας τον αμανέ της ταινίας «Σμυρναΐικο Μινόρε».

Αξιοσημείωτη είναι και η εθελοντική της δράση σε αρκετές φιλοζωικές ομάδες αλλά και ο καθημερινός της αγώνας για την προστασία και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων.